Ny PR!

Jeg løb ny PR på 10 km i går! Jeg er rigtig glad, og det har egentlig bare  givet mig mere blod på tanden. Næste løb er om 3 uger, så nogle få justeringer, så må vi se om jeg kan slå den igen 😉

 

 

Søndag den 26/2 var dagen hvor jeg skulle løbe Vinterløb med Aarhus Motion. 10 km der skulle tilbagelægges hurtigst muligt. Ruten var flad, der var ikke meget vind og regnen stoppede lige inden starten gik.

Min plan har siden oktober været at jeg skulle træne op til halvmarathon til juni. Til det kræves en del tilbagelagte kilometer, så hen over vinteren har jeg stødt øget mit ugentlige kilometer antal. Der har været små forhindringer i form af lidt overbelastning undervejs, men mener jeg er godt løbende nu. De 10 km til vinterløbet igår skulle være en test af formen, efter jeg er begyndt at løbe flere kilometer. De hurtige intervaller og tempoturene har der ikke været nok af til at det vil have smittet af på gårsdagens løb, så det var også et startskud til at få lidt mere tempo på træningen.

Selve løbet var rigtig godt, en dejlig flad rute omkring Brabrand søen i Århus. Den første kilometer havde jeg svært ved at finde det rigtige tempo da mit ur drillede lidt, så den blev løbet på 4:20. De næste tre blev løbet mellem 4:23-4:27 pr. km., men efter 5 km fik jeg de ondeste mavekramper! Jeg prøvede at fokusere på min vejrtrækning og få luften godt ned i maven, men var tvunget til at sætte pace lidt ned og de næste to kilometer blev løbet på 4:30. Km nr 6 og 7 lød begge på 4:27, men ved 8 kilometer kunne jeg mærke jeg var ved at være rigtig træt og mistede flere gange mit mentale fokus. Tankerne begyndte at vandre lidt, selvom jeg hele tiden var obs på at jeg holdt mig til de løbere jeg havde fulgtes med de sidste par kilometer. Den blev løbet på 4:33, men 9. og 10. kilometer fik jeg rundet i 4:28 og 4:26. Det blev en sluttid på 44:31, og jeg er rigtig fint tilfreds!

Ny PR!

Næste vinterløb er den 19/3, og jeg håber at med nogle få justeringer frem mod løbet at jeg lige kan få barberet nogle ekstra sekunder af 😉