Min uge i løb

Det er søndag og jeg, som mange andre, gør status over ugens løb. Det har været en uge med en del ture, og nogle af dem længere end forventet. Men jeg kom igennem og jer er kun lidt øm 😉

Jeg har rigtig svært ved at træne efter et program. Jeg mister hurtigt motivationen af det, da jeg træner meget efter lyst og dagsform. Derfor træner jeg nærmere efter retningslinjer, dvs. lige nu vil jeg gerne have så mange kilometer i benene som muligt. Derfor har jeg en del træningspas der er meget ‘leverpostejstræning’ det vil sige tøffeture der hverken er lange eller hurtige, men kun går ud på at jeg skal have nogle kilometer indenbords.

Derfor stod den i mandags på 5 km joggetur med vores hund Vista. Det var hyggeligt, og en god måde at få luftet hende på.

 

 

 

 

 

Tirsdag er blevet til ugens langtur, da jeg har fri den dag. Det blev til 15 km på 1.29.08. Ikke noget at skrive hjem om, men en god længde.

Onsdag bød på 5 km løb + styrketræning og torsdag hoppede jeg en time på crosstraineren. Så får jeg nogle kilometer uden at belaste kroppen for meget. Fredag stod den på en ordentlig omgang styrke: 5 set squats á 5 gentagelser med stigende belastning, 3 sets half squats med 40 kg, pull ups, push press og lidt kettlebell, bicep curls og skulder pres til sidst. Så var jeg også brugt, for jeg kan stadig mærke de squats i benene i dag!

Lørdag var hviledag hvor hele familien tog en tur i skoven og i dag skulle de hurtige(re) intervaller saves midt over. 3x1000m med sub HM tempo (4:40) – 1. km på 4:27, 2. km på 4:11 og 3. km på 4:35. I starten skulle jeg lige igang (med en mild stigning), nr. 2 interval gik forrygende og ved 3. interval fik jeg en led satan af en bakke til at starte på. Så der blev jeg meget træt. Men alt i alt havde jeg egentlig et fint overskud og følte jeg kunne presse mere på. Måske de lange langsomme ture er begyndt at betale sig?

En dejlig løbeuge der kom op på 45.90 km for at være helt præcis. Målet var egentlig 40 km, men løbeturen i dag blev længere end beregnet. Nu skal jeg bare lige passe på at jeg ikke giver den for meget gas i næste uge så jeg ikke går hen og får en overbelastning igen.

Håber I har haft en dejlig uge derude med en masse gode løbeture 🙂