Glæden ved at løbe med andre – og udfordringen…

Jeg er så småt begyndt at løbe igen efter min skade i læggen. Det har krævet tålmodighed og et stort fokus på at træne alt det andet jeg ikke får kigget så meget på når jeg er super godt løbende. Men her til aften var jeg til fællestræning i den lokale løbeklub her i Trige.

 

Den stod på julehygge-løb rundt i byen. 5 km blev tilbagelagt, og ruten lå forbi de gader med det mest imponerende julelys – og det var ikke så lidt! Men det bedste var det at løbe med andre igen. For det meste løber jeg mine egne træningspas, for tempo og distance skal helst passe til mit program og mig, og det kan være svært når man løber i en gruppe. Men det var super fedt at træne med andre, for mig føles det som om man lige får lidt mere for pengene – den energi man får her, får man bare ikke andre steder.

Udfordringen for mig kom, da en af pigerne bad om at få lidt interval- og trappetræning. Og “hvad du ønsker skal du få” – så den stod på et godt langt stigningsløb og 10x trappetræning. Det kriblede virkelig i fodsålerne for at give den gas! Jeg havde SÅ meget lyst til at give den fuld smæk på og så bare hjerne op og ned ad trapperne og “æde” løberne! Men jeg må jo kunne stå inde for hvad jeg selv anbefaler folk med en skade – så jeg måtte pænt lunte ved siden af.

Nu sidder jeg i sofaen efter et godt bad og putning af to små børn og er lidt små-stolt af mig selv. For al den energi jeg fik på turen gav mig heldigvis ikke falske forhåbninger om hvad jeg kunne præstere på løbeturen. Så nu kan jeg forhåbentligt tage mig en joggetur igen i weekenden – uden smerter!

Summa summarum: Lyt virkelig til din krop – det kan virkelig godt betale sig at lære den at kende, for nogle gange vil den prøve at snyde dig til at tro at du kan meget mere end du kan 😉